Bezoek

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 13.00 – 17.00 uur

Voor een veilig museumbezoek gelden er nog steeds extra regels: zie Veilig bezoek.

Tarieven

Kinderen t/m 12 jaargratis
Jongeren 13 t/m 17 jaar€ 2,00
Volwassenen€ 4,50
Houders Museumkaartgratis
Leden Heemkundekring Jan uten Houtegratis
Rondleiding met gids
(tarief geldt naast de individuele entreeprijs)
€ 20,00

Het Streekmuseum is deelnemer van de Museumpas Etten-Leur. Deze biedt entree tot drie musea plus koffie met gebak voor slechts € 10,00! De Museumpas Etten-Leur is verkrijgbaar bij het toeristisch informatiepunt aan de Markt 4.

Toegankelijk voor iedereen

Het Streekmuseum Etten+Leur is goed toegankelijk voor iedereen. Met lift, invalidentoilet en een gezellige koffiecorner op de begane grond. Er is volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Indien u met de trein komt: vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen naar het Streekmuseum.

Museumkaart

De museumkaart geeft u gratis toegang tot het Streekmuseum Etten+Leur en daarnaast ook nog minstens 400 andere musea in Nederland. Door de aanschaf van de museumkaart steunt u tevens ons Streekmuseum. Als u regelmatig musea bezoekt, is deze kaart zeker aan te bevelen. Voor meer informatie, bekijk www.museumkaart.nl

Museumwinkel

Diverse streekgebonden producten: Etten-Leurs bier, wijn, honing, etc. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid aanbod van boeken die allemaal verhalen over het culturele erfgoed en geschiedenis van Etten-Leur en haar omgeving.