Praktisch

Adres

Het Sint Paulushofje
Markt 53 t/m 61 (ingang nummer 59)
4875 CC  Etten-Leur
076 – 503 42 44

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 13.00 – 17.00

Corona-maatregelen

  • Wij zijn genoodzaakt uw naam en telefoonnummer (of mailadres) te noteren. Deze gegevens worden, om uw privacy te waarborgen, 2 weken later weer vernietigd.
  • Wij vragen u ook naar uw gezondheid. U vertoont geen symptomen zoals verkoudheid, koorts en dergelijke. Bij klachten kunt u ons museum niet bezoeken.
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos. Voor entree kunt u uiteraard nog steeds gebruikmaken van uw Museumkaart, MuseumPas Etten-Leur of HKK verenigingspas.
  • Tijdens uw bezoek houdt u 1,50 meter afstand ten opzichte van mensen buiten uw eigen huishouden en volgt u de aangegeven looprichting.
  • U volgt de algemene hygiëne- en corona-gedragsregels (zoals hoesten in elleboog, handen wassen met gel e.d.).
  • Volg ook altijd de aanwijzingen van onze medewerkers.

Verder:

  • Groepsrondleidingen en -arrangementen vinden vooralsnog geen doorgang.
  • Ook is er is helaas geen mogelijkheid tot catering (koffie, fris e.d.).

Tarieven

Kinderen t/m 12 jaargratis
Jongeren 13 t/m 17 jaar€ 2,00
Volwassenen€ 4,50
Houders Museumjaarkaartgratis
Leden Heemkundekring Jan uten Houtegratis
Rondleiding met gids
(tarief geldt naast de individuele entreeprijs)
€ 20,00

Het museum is deelnemer van de Museumpas Etten-Leur. Deze is verkrijgbaar bij de deelnemende musea en het toeristisch informatiepunten aan de Markt 4.

Entree tot drie musea plus koffie met gebak voor slechts € 10,00 !

Toegankelijk voor iedereen

Het Streekmuseum Etten+Leur is goed toegankelijk voor iedereen. Met lift, invalidentoilet en een gezellige koffiecorner op de begane grond. Er is volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt. Indien u met de trein komt: vanaf het station is het ongeveer 8 minuten lopen naar het Streekmuseum.

Museumkaart

De museumkaart geeft u gratis toegang tot het Streekmuseum Etten+Leur en daarnaast ook nog minstens 400 andere musea in Nederland. Door de aanschaf van de museumkaart steunt u tevens ons Streekmuseum. Als u regelmatig musea bezoekt, is deze kaart zeker aan te bevelen. Voor meer informatie, bekijk www.museumkaart.nl

Museumwinkel

Diverse streekgebonden producten: Etten-Leurs bier, wijn, honing, etc. Daarnaast heeft de winkel een uitgebreid aanbod van boeken die allemaal verhalen over het culturele erfgoed en geschiedenis van Etten-Leur en haar omgeving.