Kinderfeestjes

Vier jouw verjaardag feestelijk in het Streekmuseum in Etten-Leur.
Kies voor een bijzonder en leerzaam kinderfeestje.

Jouw zoon of dochter is bijna jarig en dat moet gevierd worden met een te gek kinderfeestje! Dat doe je in het Streekmuseum Etten+Leur. Een hele middag lang worden kinderen vermaakt in het museum terwijl ze leren en lol maken. Maak een keuze uit verschillende activiteiten. Na het kinderfeestje wordt de dag samen feestelijk afgesloten met lekker eten.

Activiteiten

Oud-Hollandse spelletjes
Zoals vandaag spelletjes worden gespeeld, deden ze dat vroeger natuurlijk ook maar al te graag. Alleen dan nog zonder telefoon, games of tv. Hoe dan wel? Ontdek het in het Streekmuseum. Kinderen gaan even helemaal terug naar grootmoeders tijd en beleven de grootste lol met oud-Hollandse spelletjes.

Vincent van Gogh: gek of geniaal?
Vincent van Gogh is een wereldberoemde kunstenaar. En kwam ook nog eens uit Nederland. Maar wie was hij? En wat kwam hij hier in Etten-Leur doen? Zijn schilderwerk is uniek. Ontdek of Vincent een gekke of geniale man was. En kunnen de kinderen net zo mooi schilderen als hij?

Gevelstenen
Kijk goed naar de oude gebouwen en je ontdekt van alles: mannen en vrouwen van steen en soms zelfs monstertjes. Laat de kinderen erachter komen wie ze hebben gemaakt en waarom ze daar zitten. Natuurlijk gaan ze zelf ook gevelstenen maken.

De eerste vlucht
Zo’n vliegtuig als nu is al bijzonder. Maar de allereerste vlucht was al helemaal een spektakel. En dat gebeurde hier in Etten-Leur. Leer op een plezierige manier over de eerste vlucht.

Keuze gemaakt

Is de keuze voor een kinderfeestje gemaakt? Meld je dan aan via beheer@streekmuseumettenleur.nl. Handig om te vermelden of het om een kinderfeestje gaat of gewoon voor de lol. Laat ons ook even weten hoeveel kinderen en volwassenen er komen.

Nuttige informatie

Feestjes zijn voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar.
Maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen.
Kies uit een van de vier activiteiten.
Het kinderfeestje duurt van 14.30u tot 17.30u.
Ranja met een koekje of zelfs taart zit erbij.
We sluiten af met frietjes.

Kosten

€ 15,00 voor het feestje van jouw kind.
Per aangemeld kind komt er € 10,00 bij.
Volwassen gaan gratis mee.