Activiteiten

Wilt u echt een ochtend of middagje uit in een heel bijzondere omgeving, in een meer dan driehonderddertig jaar oud hofje? Wilt u iets speciaals doen samen met uw familie, uw vrienden, vereniging of bedrijf? Kom naar ons museum en maak een afspraak. Deskundige gidsen staan voor u klaar en weten van alles over de geschiedenis van Etten-Leur te vertellen. Ook is koffie met gebak of een andere smaakvolle afsluiting mogelijk.

Een afspraak maken? Graag minimaal 2 weken voor het bezoek. Bel 076 – 503 42 44 of mail naar info@streekmuseum.nl

Vier je verjaardag in het Streekmuseum

Zin in een bijzonder kinderfeestje? Eentje die leuk is en ook nog leerzaam? In het Streekmuseum is er van alles te bekijken en te doen, een feestje met na afloop samen lekker eten. Of je nu jarig bent, of er gewoon zin in hebt, dit feestje is speciaal voor feestgangers van 4 tot 12 jaar.

Er zijn vier programma’s om uit te kiezen. Lees hier, verder als je meer wilt weten.

Primair onderwijs

Streekmuseum Etten+Leur heeft diverse educatieve programma’s ontwikkeld speciaal voor het primair onderwijs. De programma’s voor de verschillende groepen kunt u hier vinden.

Naschoolse activiteiten

Leuke activiteiten (koffie malen en wegen, lopen op klompen etc) en een speurtocht door het museum.

Onvergetelijk: museumbezoek voor mensen met dementie

Bijzondere rondleidingen voor mensen met dementie en hun dierbaren. Aan de hand van voorwerpen worden herinneringen opgehaald en verhalen over vroeger gedeeld. Als een museumbezoek lastig is, kunnen wij u ook bezoeken voor een onvergetelijke ervaring.